Results 1 to 2 of 2

Thread: MediaWiki install problem

  1. #1
    Registered
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Kihei, Maui, Hawai'i
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    MediaWiki install problem

    I used the script to install MediaWiki, after setting up a subdomain, wiki.bborchers.com. The installer ran fine, and all files seemed to be in the correct place. However, when I fire up the Wiki, most of the internal links are incorrect, leaving out the domain when accessing a php function. They work if I manually insert the wiki domain, but I have not found a way to modify the setup file to get the links correct. I have tried this several times, always with the same result.

    I looked at installing MoinMoin, but that seems difficult without access to the command line.

    I know thes apps are not supported, but it seems at least the installer script should work. Any help wil be appreeciated. Bob

  2. #2
    Cad Block Exchange Net. cben's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    NYC
    Posts
    103
    Rep Power
    15
    Same here. My links point to /wiki/ and NOT mydomain.com/wiki/

    Domain: Mydomain.net
    Database: wiki:cben
    Installation Path: /wiki/
    admin_email: me@yahoo.com
    admin_password: ***********
    admin_username: XXXXXX
    title: Name

    This are my install details
    ||| The Cad Block Exchange Network |||
    http://cben.net

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •