Results 1 to 4 of 4

Thread: navigation bar problem

  1. #1
    Registered
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United States
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    navigation bar problem

    my nav bar works fine in dreamweaver when im in live view and when i view it in the browser, but when i upload my site to the server, the styles from the css dont apply to the links anymore. anyone can you please help? im pretty new to all this.

    larmouth.clarmouth.com

  2. #2
    target='_blank' snowmaker's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    West Virginia
    Posts
    3,457
    Rep Power
    22
    You can probably take one of these steps.

    1. create a directory in htdocs named 'stylesheet', and move the .css file there.

    or

    2. edit the index page, changing this line '<link href="stylesheet/styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" />', to this '<link href="styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" />', making sure the css file is in the main (htdocs) directory.
    Last edited by snowmaker; 1-13-12 at 03:13 PM. Reason: just added bold tags
    -bruce /* somdcomputerguy */
    'If you change the way you look at things, the things you look at change.'

  3. #3
    Registered
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United States
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    thanks! turns out all i needed to do was ctrl f5

  4. #4
    target='_blank' snowmaker's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    West Virginia
    Posts
    3,457
    Rep Power
    22
    ya, I was going to suggest that as #3..

    Glad you got it. Good luck with the rest of your project!
    -bruce /* somdcomputerguy */
    'If you change the way you look at things, the things you look at change.'

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •