Results 1 to 8 of 8

Thread: Does This Work?

  1. #1
    Mod.. with bite.. Croc Hunter's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Australia
    Posts
    7,333
    Rep Power
    27

    Does This Work?

    This Powweb hosted site has been up for a long time and doesn't so much need critique but a function test. I figure Powweb made some changes to the way includes are pulled that were not conducive to all Moveable Type. I fixed the site but the owner still gets the error. After 72hrs+ do you guys see any include code errors at the bottom of any page?

    www.travisruse.com
    Croc Hunter MSC :

  2. #2
    Thinkin' out loud again Builder's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Illinois
    Posts
    2,088
    Rep Power
    19
    I don't see any errors, Croc. Using Chrome, FWIW. Browser cache issue? Have him clear cache, use different browser? I know you are aware of all these suggestions, and have probably already communicated them to the owner. No slights intended.

    Kevin
    A good friend will come and bail you out of jail...
    but a true friend will be sitting next to you saying,
    "Damn... that was fun!"

  3. #3
    Former Spam Filter (EU) IanS's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Washington (THE original UK one!)
    Posts
    12,964
    Rep Power
    30
    Yes in IE9 on W7HomePrem I see:

    Code:
    Warning: include(/hermes/web01/b791/pow.userrname/htdocs/includes/copyright.inc) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /hermes/servername/b791/pow.username/htdocs/archives/2007/06/express_train_u.php on line 67
    and suchlike on other pages.

    Same in Chrome 21.x.x.x,

    and in FireFox 13.0.1

    (don't have any others installed.)

    I do note that the two server names it's mentioning are different.
    This is a Powweb customer
    helping Powweb customer forum.

    I am a customer just like you!!

    Some matters can only be answered by staff or support.
    Give it a go - ask here first!

  4. #4
    Thinkin' out loud again Builder's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Illinois
    Posts
    2,088
    Rep Power
    19
    Guess I'm just lucky. I looked again with iPhone Safari and still no errors. Go with Ian's observations, though -- I'm an anomoly.

    Kevin
    A good friend will come and bail you out of jail...
    but a true friend will be sitting next to you saying,
    "Damn... that was fun!"

  5. #5
    target='_blank' snowmaker's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    West Virginia
    Posts
    3,456
    Rep Power
    21
    Firefox 14.0.1 / Vista HP, the site loads fine, no errors.
    -bruce /* somdcomputerguy */
    'If you change the way you look at things, the things you look at change.'

  6. #6
    Custom User Title tpoynton's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Mass
    Posts
    2,177
    Rep Power
    18
    FF 14.01 on OS X, I see the include errors when I click on the pictures on the home page, but not on any of the other links I clicked.

  7. #7
    target='_blank' snowmaker's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    West Virginia
    Posts
    3,456
    Rep Power
    21
    I went back and did actually do some clicking this time, thanks for the inspiration, tpoynton. The links on top work as expected, but if I click on any of the pictures, the resulting page has include errors.
    -bruce /* somdcomputerguy */
    'If you change the way you look at things, the things you look at change.'

  8. #8
    Custom User Title entrecon's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Michigan
    Posts
    2,742
    Rep Power
    17
    Check out this thread:
    http://forums.powweb.com/showthread....933#post487933

    It has to do with the path to the server.
    ________________________________
    Find me on twitter: @entrecon

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •