PowWeb Forums - The Perfect Community for the Perfect Host  

Register now to interact with over 11,000 members! Registered users have Posting Privileges, free access to Private Messaging, Email Notifications and more.

Go Back   PowWeb Community Forums > Other Forums > Computer Help
User Name
Password
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
Old 4-30-12, 10:34 AM   #1
bmore
Registered
 
Join Date: Apr 2012
Location: canada
Posts: 5
Reputation: 0
p[lease help with my problem

HI I have an to date pc
Comp Pressario,win xp home,IE 7,AMD Athlon 64 process,512 mb,N32 antiv, cc clean,etc
I have checked for virus malware etc and none
I try to log into powweb and it will not accept my password ,It dirrects me to the new password page and when I pick a password popup box from Wind Exp saying
" the password you have tried to submit is not a strong password"tried many times
I called PW and they confirm everthin ok on there end.
I have cleaned hard drive browser memory etc
Can
anyone help please Thanks Blake
bmore is offline   Reply With Quote
Old 4-30-12, 11:18 AM   #2
IanS
Former Spam Filter (EU)
 
IanS's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Washington (THE original UK one!)
Posts: 12,897
Reputation: 470
Your password must have

A capital/UPPER CASE letter, a lower case letter, a 2 numbers and a special charact such as !$& and be over 8 and less than 12 characters long. It takes a while.

You should also be able to get the system to send your current password to your non-powweb address that you registered with Powweb (you did do that when signing up like they recommended didn't you!)
__________________
This is a Powweb customer
helping Powweb customer forum.

I am a customer just like you!!

Some matters can only be answered by staff or support.
Give it a go - ask here first!

Last edited by IanS; 5-3-12 at 05:37 AM.. Reason: Changed requirements to match Jim M's post
IanS is offline   Reply With Quote
Old 4-30-12, 11:42 AM   #3
bmore
Registered
 
Join Date: Apr 2012
Location: canada
Posts: 5
Reputation: 0
Hi Ian thanks for answering
I have been with PW for 4 yrs and no problems.
This time it as I explained.
PW has given me a new password which doesnt work they say it is my pc.
With the popup being from wind exp I think there is something maybe in my settings
that is causing the problem filters, addons etc but I cant seem to find what the problem is I am not a brain when it comes to pc stuff
bmore is offline   Reply With Quote
Old 4-30-12, 02:20 PM   #4
entrecon
Custom User Title
 
entrecon's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Michigan
Posts: 2,718
Reputation: 337
Have you tried using FireFox or Chrome?
__________________
________________________________
Find me on twitter: @entrecon
entrecon is offline   Reply With Quote
Old 5-1-12, 12:12 PM   #5
bmore
Registered
 
Join Date: Apr 2012
Location: canada
Posts: 5
Reputation: 0
I loaded Firefox and the popup box now doesnt say internet explorer at the top
but it still says password is not strong enough.I have tried many times with different passwords so it is not me it is a glitch in something else ?
bmore is offline   Reply With Quote
Old 5-2-12, 06:52 AM   #6
IanS
Former Spam Filter (EU)
 
IanS's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Washington (THE original UK one!)
Posts: 12,897
Reputation: 470
Where are you going to in order to log onto Powweb?

If you're logging in from the http://www.powweb.com site then you should get a message about the password not being correct or the user name not matching a valid one. It sounds as if you're in a page trying to reset your password.
__________________
This is a Powweb customer
helping Powweb customer forum.

I am a customer just like you!!

Some matters can only be answered by staff or support.
Give it a go - ask here first!
IanS is offline   Reply With Quote
Old 5-2-12, 04:21 PM   #7
Jim M
PowWeb Staff
 
Join Date: Sep 2011
Location: Phoenix, AZ
Posts: 93
Reputation: 76
Quote:
Originally Posted by bmore View Post
" the password you have tried to submit is not a strong password"tried many times
That's your problem, right there. The new password isn't strong enough - regardless of how "many times" you've tried it, it won't accept a password that does not fit ALL the following rules:

Your password must:

* be at least 6 characters long
* contain at least one lower case letter and one upper case letter
* contain at least two numbers
* contain at least one special character ( one of !@#$%^&*?_~,./<>?-=_+()[]{};:`|\"')
* not be the same as your username
* not be the same as your recent passwords

From recent experience, the "two numbers" rule is probably the one most likely not to be followed. If you still can't get in, you'll need to contact support for assistance, but I'm 99% sure you're just not picking a password that follows the above rules.
Jim M is offline   Reply With Quote
Old 5-2-12, 04:29 PM   #8
entrecon
Custom User Title
 
entrecon's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Michigan
Posts: 2,718
Reputation: 337
When did they add the 2 numbers policy? I changed my password not too long ago and it still was just one number.
__________________
________________________________
Find me on twitter: @entrecon
entrecon is offline   Reply With Quote
Old 5-4-12, 10:52 AM   #9
bmore
Registered
 
Join Date: Apr 2012
Location: canada
Posts: 5
Reputation: 0
Thanks every one for responding.
I have been in comu with PW several times on this I picked a password which they said was ok and thay set it on my account.
Stll when i try to login to PW home it redirects to a page saying password is incorrect.
If i try to rest password That is when the popup saying password is not strong enough.
Password is not the problem as i am very aware of criteria for passwrd Been member of PW for 4 yrs.
PW support says it is in my pc It happens on IE 7 and on FF browsers.
I Have tried agusting filters addons and I am lost.
I still think it is a PW glitch
bmore is offline   Reply With Quote
Old 5-4-12, 05:23 PM   #10
Builder
Thinkin' out loud again
 
Builder's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Illinois
Posts: 1,955
Reputation: 272
Quote:
Originally Posted by bmore View Post
PW support says it is in my pc It happens on IE 7 and on FF browsers.
Google Chrome? Opera? Safari? -- there's others out there to try. Not to make any excuses for why it doesn't work in the browsers you currently have, but if your goal is to log into OPS that may be the fastest/easiest way of doing it.

Good luck,
Kevin
__________________
A good friend will come and bail you out of jail...
but a true friend will be sitting next to you saying,
"Damn... that was fun!"
Builder is offline   Reply With Quote
Old 5-4-12, 05:33 PM   #11
Jim M
PowWeb Staff
 
Join Date: Sep 2011
Location: Phoenix, AZ
Posts: 93
Reputation: 76
Quote:
Originally Posted by entrecon View Post
When did they add the 2 numbers policy? I changed my password not too long ago and it still was just one number.
Very recently.
Jim M is offline   Reply With Quote
Old 5-4-12, 05:35 PM   #12
Jim M
PowWeb Staff
 
Join Date: Sep 2011
Location: Phoenix, AZ
Posts: 93
Reputation: 76
Quote:
Originally Posted by bmore View Post
Thanks every one for responding.
I have been in comu with PW several times on this I picked a password which they said was ok and thay set it on my account.
Stll when i try to login to PW home it redirects to a page saying password is incorrect.
If i try to rest password That is when the popup saying password is not strong enough.
Password is not the problem as i am very aware of criteria for passwrd Been member of PW for 4 yrs.
PW support says it is in my pc It happens on IE 7 and on FF browsers.
I Have tried agusting filters addons and I am lost.
I still think it is a PW glitch
Try from another computer, connected to the Internet by a different service. That will help narrow down whether the problem is with the computer or the account.
Jim M is offline   Reply With Quote
Old 5-6-12, 11:46 AM   #13
bmore
Registered
 
Join Date: Apr 2012
Location: canada
Posts: 5
Reputation: 0
problem solved
I thought that the cap lock could be used for both letters and symbols,
so login attempts where not correct.
Thanks to everyone,s help.
bmore is offline   Reply With Quote
Old 5-6-12, 04:05 PM   #14
IanS
Former Spam Filter (EU)
 
IanS's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Washington (THE original UK one!)
Posts: 12,897
Reputation: 470
Glad to see that you've sorted it. It's sometimes the simplest of mistooks that are hardest to find.
__________________
This is a Powweb customer
helping Powweb customer forum.

I am a customer just like you!!

Some matters can only be answered by staff or support.
Give it a go - ask here first!
IanS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:31 PM.


Contents ©PowWeb, Inc. ~ vBulletin, Copyright 2000-2007 Jelsoft Enterprises Limited.