PowWeb Forums - The Perfect Community for the Perfect Host  

Register now to interact with over 11,000 members! Registered users have Posting Privileges, free access to Private Messaging, Email Notifications and more.

Go Back   PowWeb Community Forums > Web Site Design > Web Site Design Software and Tools > Other Site Building Tools
User Name
Password
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Rate Thread
Old 6-3-10, 09:15 PM   #1
ozman
Registered
 
Join Date: Apr 2007
Location: Texas
Posts: 5
Reputation: 0
cm4all website published, but not visible

I created a basic website using cm4all for the first time and it indicated that it was successfully published. However, when I try view my website it is not there (default website under development page shows up).
When starting the new build process it prompts you for the site address to which the domain should automatically point. What should I enter after "account name. powweb.com/"?
I am assuming that the site title is not significant.
Thanks.
ozman is offline   Reply With Quote
Old 6-3-10, 09:52 PM   #2
snowmaker
target='_blank'
 
snowmaker's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Not in Solomons anymore.
Posts: 3,433
Reputation: 326
account name. powweb.com points to an index file (.html, .htm, or .php) located in the htdocs subdirectory. So account name. powweb.com and maybe /whatever subdirectory in htdocs has the website files/ is probably ok I guess.
__________________
-bruce /* somdcomputerguy */
'If you change the way you look at things, the things you look at change.'
snowmaker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:48 AM.


Contents ©PowWeb, Inc. ~ vBulletin, Copyright 2000-2007 Jelsoft Enterprises Limited.