PowWeb Forums - The Perfect Community for the Perfect Host  

Register now to interact with over 11,000 members! Registered users have Posting Privileges, free access to Private Messaging, Email Notifications and more.

Go Back   PowWeb Community Forums > Web Site Design > Web Site Design Software and Tools > Other Site Building Tools
User Name
Password
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread
Old 12-21-08, 11:07 PM   #1
bluequeen
Registered
 
Join Date: Dec 2008
Location: Canada
Posts: 7
Reputation: 0
HELP! Website Publishing not working!!!

Okay the original site: www.ridgmontfarm.com
I have made the new one in CM4all and published it. In my filemanager all of the appropriate files are showing there BUT I can only access my new site if I put /default.html on the end of the domain. I want it to be like the old one where I enter the website and it automatically comes up. I don't know if I have to delete the old one? The old index is ending in .asp so I don't know if that is how it automatically sends it to the front page.

Here are the files in my filemanager:
Old website:
background.jpeg
index.asp
robots.txt

New files:
default.html
facilities.html
forsale.html
contactus.html
upcomingshows.html

So if I delete the old ones does it solve the problem and automatically direct me to the home page or do I need to rename the new homepage with .asp at the end?

looking through the html files of both the old index.asp and the new default.html I did notice the old one has <TITLE>www.ridgmontfarm.com</TITLE> and the new default does not, could it be something that simple? I just need to add that into the title area?
bluequeen is offline  
Old 12-22-08, 05:10 AM   #2
IanS
Former Spam Filter (EU)
 
IanS's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Washington (THE original UK one!)
Posts: 12,963
Reputation: 488
You're not hosted with Powweb and assistance here is generally Powweb specific.

Powweb doesn't support .asp files as it is a *nix platform not a Windows one.

I'd suggest renaming just the index.asp to index.old.asp and copyinging default.html to a new file called index.html

That would work here, provided you have the files in the default folder, which here is htdocs

BTW, your paths, once you're in using the default.html, don't show the domain name but your username and host company name.
__________________
This is a Powweb customer
helping Powweb customer forum.

I am a customer just like you!!

Some matters can only be answered by staff or support.
Give it a go - ask here first!
IanS is offline  
Old 12-23-08, 02:54 AM   #3
Croc Hunter
Mod.. with bite..
 
Croc Hunter's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Australia
Posts: 7,327
Reputation: 449
As IanS states renaming index.asp to old-index.asp should fix.
__________________
Croc Hunter MSC :
Croc Hunter is online now  
Old 12-23-08, 04:09 AM   #4
IanS
Former Spam Filter (EU)
 
IanS's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Washington (THE original UK one!)
Posts: 12,963
Reputation: 488
This has now been done, the page on view is the one previously referred to as default.html

The site on view is now the 'new' one. I preferred the old one!
__________________
This is a Powweb customer
helping Powweb customer forum.

I am a customer just like you!!

Some matters can only be answered by staff or support.
Give it a go - ask here first!
IanS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:49 AM.


Contents ©PowWeb, Inc. ~ vBulletin, Copyright 2000-2007 Jelsoft Enterprises Limited.